Kunststof rampalen

Het gebruik van kunststof rampalen kent veel voordelen. Ze zijn robuust en slagvast, reduceren schade aan voertuigen aanzienlijk en ze zijn voorzien van duidelijke waarschuwingsmarkering. Daarnaast zijn de rampalen geschikt voor zowel binnen als buiten.

Onderstaande kunststof rampalen zijn op aanvraag leverbaar. Van smalle en lage rampalen tot robuuste en hoge rampalen (eventueel met LED verlichting). Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en advies.

Toont alle 4 resultaten

Stevige kunststof rampalen en afschermingen voor uw poorten en doorgangen

Flexibele kunststof rampalen van Aanrijdbeveiliging Nederland zorgen voor een goede afscherming van uw poorten en toegangen. Aanrijdingen van poorten en doorgangen kunnen immers voor grote en langdurige probleemsituaties zorgen. Schade of een defect aan uw poorten en doorgangen door een aanrijding met een palettransportwagen of een vorkheftruck kunnen voor een aanzienlijke verstoring van de doorstroming van mensen en goederen zorgen. Wachten totdat de schade hersteld is, kan tot ernstige vertragingen of zelfs tot een tijdelijke stillegging van de werkzaamheden leiden en daar staat u uiteraard niet op te wachten.

 

Beter voorkomen dan genezen met flexibele beschermpalen

Binnen het impactbestendige rampalen assortiment van Aanrijdbeveiliging Nederland vindt u verschillende soorten beschermpalen en constructies die uw poorten en toegangen op een eenvoudige en afdoende manier kunnen beschermen. De kunststof constructie van onze rampalen zorgen voor een optimaal energie-absorberend vermogen. Bij een botsing tegen de beschermpaal, vervormt het materiaal en neemt daarna zijn oorspronkelijke vorm terug aan. Deze flexibele beschermpalen zijn dus zo gemaakt dat bij een aanrijding zowel uw poorten, de beschermpalen als het voertuig dat de botsing veroorzaakt van schade gevrijwaard blijven.

 

Ontdek de voordelen van kunststof aanrijdbeveiliging:

//  Geen lakschade aan voertuigen en materieel bij aanrijdingen
//  Roestbestendige materialen
//  Vriesbestendig
//  Flexibele modulering voor de de toekomst