Over ons

Snelle levering én montage van aanrijdbeveiliging en belijning; dat is het uitgangspunt van Aanrijdbeveiliging Nederland. Aanrijdbeveiliging Nederland is gevestigd op het industrieterrein van Genemuiden. Veel is uit voorraad leverbaar, dus uw kapot gereden paaltje of vangrail kan dezelfde dag nog worden vervangen. Optioneel mogelijk met montageservice.

Maatwerk op locatie

De ambitie is duidelijk: zo snel en kundig mogelijk een oplossing voor aanrijdbeveiliging en belijning bieden. Vaak gaat het om maatwerk en zijn er verschillende constructies mogelijk en noodzakelijk. We komen bij u langs op locatie en bespreken vrijblijvend de mogelijkheden. Naast het leveren van producten bestaat de optie om de wegbeveiliging te laten monteren door onze specialisten.

Eenvoudig online bestellen

Via onze webshop wordt het bestellen van aanrijdbeveiliging nog eenvoudiger. Het leveren, transporteren, monteren en eventueel belijnen op elke gewenste locatie met een muisklik geregeld worden.

Veiligheid en kosten besparen

Aanrijdbeveiliging beschermt machines, bedrijfspanden en mensen tegen aanrijdingen. Veiligheid staat altijd voorop. Er zijn immers vele locaties in en om bedrijven waar ongelukken kunnen gebeuren. Aanrijdbeveiliging Nederland levert rampalen, vangrails (nieuw en gebruikt), kolombeschermers, hekwerk, parkeerborden, doorrijdhoogtebescherming, wieldwingers en belijning voor binnen en buitengebruik.

Bent u op zoek naar maatwerk of op zoek naar de juiste partner voor een project? We komen graag bij u langs voor een (vrijblijvend) adviesgesprek.