Vangrails

De vangrails komen we in het dagelijks leven overal tegen. Voornamelijk langs snelwegen waar ze een aanrijd beveiligende functie hebben. Een vangrail biedt daarnaast ook bescherming voor onder meer bedrijfspanden, machines en mensen op eigen terrein. Aanrijdbeveiliging Nederland is gespecialiseerd in het leveren, transporteren en plaatsen van vangrails op locatie. Wij bieden hiermee een ontzorgende oplossing voor het leveren en plaatsen door onze montageservice.

Vangrail kopen

U kunt bij ons een vangrail kopen via de webshop of een offerte laten opstellen voor een project waarbij een aankoop van een groot aantal vangrails nodig is. Onze specialist maakt een nauwkeurig calculatie op basis van uw wensen.

Verschillende type vangrails

Bij Aanrijdbeveiliging Nederland kunt u eenvoudig online vangrails bestellen. Wij bieden vangrail type A en vangrail type B, zowel nieuw als occasie/gebruikt. Standaard werken we met een aantal verschillende maten, maar ook is maatwerk voor vangrails mogelijk.

Vangrails plaatsen

Vangrails plaatsen door een gespecialiseerd montageteam is via ons mogelijk.  Wij beschikken over een grote voorraad vangrails, palen en hulpstukken, zoals hoek- en eindstukken. Hierdoor kunnen wij de vangrail snel leveren en installeren. Bovendien helpt deze voorraad ons om snel in actie te komen als er plots iets mis is met uw vangrail. U bent verzekerd van een vakkundige installatie door specialisten. Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar en hebben een snelle en praktische manier van werken.

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Vangrails met thermische verzinking of coating

Al onze vangrails worden in eigen beheer gecreëerd door onze specialisten. Elke vangrail wordt in thermisch verzinkt staal geleverd. Er is geen methode om staal beter en duurzamer te conserveren dan thermisch verzinken. Thermisch verzinken garandeert dat daarmee de constructies lang, veilig en betrouwbaar mee gaat. Ook het coaten van vangrails behoort tot de mogelijkheden.

Bevestigingsmaterialen en toebehoren vangrails

Bij een complete vangrail horen ook bevestigingsmaterialen en andere toebehoren. Daarom vindt u bij Aanrijdbeveiliging Nederland bijvoorbeeld ook hoekstukken en beëindigingen voor vangrails, maar ook vangrailpalen en vangrailplanken ontbreken niet in ons online aanbod.