Vangrails komen we in het dagelijks leven overal tegen. Voornamelijk langs snelwegen waar ze een aanrijd beveiligende functie hebben. Een vangrail biedt daarnaast ook bescherming voor onder meer bedrijfspanden, machines en mensen op eigen terrein. Aanrijdbeveiliging Nederland is gespecialiseerd in het leveren, transporteren en plaatsen van vangrails op locatie. Wij bieden hiermee een ontzorgende oplossing voor het leveren en plaatsen door onze montageservice.

Verschillende type vangrails

Bij Aanrijdbeveiliging Nederland kunt u eenvoudig online vangrails bestellen. Wij bieden vangrail type A en vangrail type B, zowel nieuw als occasie/gebruikt. Standaard werken we met een aantal verschillende maten, maar ook is maatwerk voor vangrails mogelijk.

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Vangrails met thermische verzinking of coating

Al onze vangrails worden in eigen beheer gecreëerd door onze specialisten. Elke vangrail wordt in thermisch verzinkt staal geleverd. Er is geen methode om staal beter en duurzamer te conserveren dan thermisch verzinken. Thermisch verzinken garandeert dat daarmee de constructies lang, veilig en betrouwbaar mee gaat. Ook het coaten van vangrails behoort tot de mogelijkheden.

Bevestigingsmaterialen en toebehoren vangrails

Bij een complete vangrail horen ook bevestigingsmaterialen en andere toebehoren. Daarom vindt u bij Aanrijdbeveiliging Nederland bijvoorbeeld ook hoekstukken en beëindigingen voor vangrails, maar ook vangrailpalen en vangrailplanken ontbreken niet in ons online aanbod.